
Χιονοστιβάδα έθαψε ολόκληρο χωριό στο βορειοδυτικό Πακιστάν
Τουλάχιστον 35 άτομα σκοτώθηκαν, όταν χιονοστιβάδα έθαψε ολόκληρο χωριό στο βορειοδυτικό Πακιστάν. Αλλα 30 άτομα αγνοούνται και γίνονται απόπειρες διάσωσής τους.
2
Τουλάχιστον 35 άτομα σκοτώθηκαν, όταν χιονοστιβάδα έθαψε ολόκληρο χωριό στο βορειοδυτικό Πακιστάν, στην περιοχή Κοχιστάν, περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια του Ισλαμαμπάντ. Αλλα 30 άτομα αγνοούνται και γίνονται απόπειρες διάσωσής τους.
«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Οι δρόμοι έχουν κλείσει από την κατολίσθηση. Έχουμε περίπου δύο μέτρα χιόνι. Χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια» δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.
Συνεργεία διάσωσης βρίσκονται ήδη στην περιοχή και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν αρκετά άτομα. Εκφράζονται φόβοι ότι η χιονοστιβάδα μπορεί να παρέσυρε και παιδιά.
Οι σφοδρές χιονοπτώσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Πακιστάν έχουν προκαλέσει πολλές χιονοστιβάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [05.07 – 11.07.2026]
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στη Βασιλίσσης Σοφίας – Διακοπή κυκλοφορίας
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)


