Βόμβα εξουδετερώθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Ύποπτο δέμα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό εξουδετερώθηκε με διπλή ελεγχόμενη έκρηξη, έξω το πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.
Ύποπτο δέμα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό εξουδετερώθηκε με διπλή ελεγχόμενη έκρηξη, έξω το πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στη συμβολή των οδών Τζον Κένεντι και Θηβών στο Περιστέρι.
Τα υπολείμματα του μηχανισμού θα μεταφερθούν για εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
Προβληματισμό στην αστυνομία προκαλεί το γεγονός ότι δεν είχε προηγηθεί κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα.
Επρόκειτο για μία σακούλα η οποία περιείχε ένα μεταλλικό κουτί και βρέθηκε τυχαία από ένοικο, στη σκάλα ανάμεσα στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη.
Το αντικείμενο κίνησε τις υποψίες και κλήθηκε η αστυνομία για να την εξετάσει.
Οι πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε διπλή ελεγχόμενη έκρηξη και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό.
Από την ελεγχόμενη προκλήθηκαν μικρές ζημιές σε ένα ΙΧ και μία τζαμαρία.
Από τη στιγμή που εντοπίστηκε το ύποπτο αντικείμενο, η αστυνομία έκλεισε προληπτικά τη λεωφόρο Θηβών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).