
Στο Τορίνο το Final-4 της Ευρωλίγκα τον Μάιο του 2011
Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το φάιναλ φορ της διοργάνωσης για το 2011 θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο και θα συνδυαστεί με τον εορτασμό της 150ής επετείου ίδρυσης του ιταλικού κράτους. Τα ημιτελικά και ο τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθούν στο 16.600 θέσεων «Παλασπορτ Ολίμπικο», το Μάιο του 2011.
2
Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το φάιναλ φορ της διοργάνωσης για το 2011 θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο και θα συνδυαστεί με τον εορτασμό της 150ής επετείου ίδρυσης του ιταλικού κράτους.
Τα ημιτελικά και ο τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθούν στο 16.600 θέσεων «Παλασπορτ Ολίμπικο», το Μάιο του 2011.
Το Τορίνο έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του σε διοργανώσεις, καθώς τέσσερα χρόνια πριν φιλοξενήσε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, ενώ το 2008 και το 2009 την τελική φάση του EuroCup.
Επίσης, θα γίνει η 10η πόλη στην οποία θα διεξαχθεί φάιναλ φορ Ευρωλίγκα (από την ίδρυση της ULEB) και η δεύτερη ιταλική, καθώς το 2002 είχε πραγματοποιηθεί στην Μπολόνια, όπου ο Παναθηναϊκός είχε «στεφθεί» πρωταθλητής Ευρώπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Liberland: Ο Τζάστιν Σαν και το crypto μικρο-έθνος όπου η εξουσία αγοράζεται με tokens – Όχι στη δημοκρατία, όχι στη φτώχια
- Ο Γκόρντον άνοιξε το σκορ για την Αγγλία! (vid)
- Ο Κολίνα απάντησε στον Ντεσάν: «Σίγουρα ο διαιτητής ήταν υψηλού επιπέδου»
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναβλήθηκε η απόφαση για το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Δεν υπήρξε ομοφωνία των «27»
- Ο επικίνδυνος απολιτίκ αχταρμάς του Αλέξη Γεωργούλη που δεν αποκλείει να κατέβαινε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής
- Ο Έλον Μασκ χαρακτηρίζει την Μαρίν Λεπέν ως «την τελευταία ελπίδα της Γαλλίας» – Οι πρώτες αντιδράσεις


