
Δεκάχρονο κορίτσι πνίγηκε στα νερά χειμάρρου στη Χαλκιδική
Ένα δεκάχρονο κοριτσάκι πνίγηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, στην περιοχή της Ολύνθου στη Χαλκιδική, στην προσπάθειά του να περάσει με μηχανή έναν χείμαρρο, ο οποίος είχε υπερχειλίσει εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης. Δέκα δήμοι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
2
Ένα δεκάχρονο κοριτσάκι πνίγηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, στην περιοχή της Ολύνθου στη Χαλκιδική.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η μικρή, μαζί με μία φίλη της προσπάθησαν να περάσουν ένα χείμαρρο, χρησιμοποιώντας μία τετράτροχη μηχανή (γουρούνα).
Εξαιτίας της υψηλής στάθμης του νερού, τα δύο παιδιά δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τη μηχανή μέσα στο νερό, με συνέπεια τον πνιγμό του μικρού κοριτσιού.
Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, με αποτέλεσμα δέκα δήμοι να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
«Περιμένουμε άμεσα κρατική ενίσχυση, έστω και μια προκαταβολή, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τις όποιες ζημιές σημειώθηκαν σε οδικά δίκτυα, για να αποφύγουμε τα χειρότερα με μια νέα βροχή» δήλωσε ο νομάρχης Χαλκιδικής, Αστέριος Ζωγράφου.
Όπως ανέφερε ο κ. Ζωγράφου, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής βρίσκονται «σε κατάσταση αγωνίας, καθώς έχουν καταστραφεί τα σπίτια και οι επιχειρήσεις τους», ενώ πρόσθεσε πως τα ρέματα έχουν γεμίσει με φερτά υλικά και πρέπει γρήγορα να καθαριστούν, ειδάλλως με μια επιδείνωση του καιρού θα υπάρξουν νέες ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0 (vid)
- Conference League: Mε εισιτήριο στο χέρι η Κρίσταλ Πάλας, βήμα τελικού η Ράγιο Βαγεκάνο
- Μπαρτζώκας: «Αν χάσουμε από την ελλιπή Μονακό, θα με κρεμάσουν στο Δημαρχείο του Πειραιά»
- Γιορτή σήμερα 1 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]


