
Βγήκε από την εντατική ο γκαρντ της Δάφνης, Φώτης Βασιλόπουλος
Hμέρα με την ημέρα η κατάσταση της υγείας του Φώτη Βασιλόπουλου οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Ο νεαρός γκαρντ της Δάφνης βγήκε την Καθαρά Δευτέρα από την εντατική και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο παίκτης έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και όλες οι εξετάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί δεν έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό.
2
Hμέρα με την ημέρα η κατάσταση της υγείας του Φώτη Βασιλόπουλου οδεύει από το καλό στο καλύτερο.
Ο νεαρός γκαρντ της Δάφνης βγήκε την Καθαρά Δευτέρα από την εντατική και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Ο παίκτης έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και όλες οι εξετάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί δεν έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό.
Οι γιατροί, μάλιστα, πιστεύουν πως εντός της εβδομάδας θα βγει από το νοσοκομείο και θα πάει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα


