
Στη Γλυφάδα ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία του δευτέρου γύρου
Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, πρώτης του β γύρου, συνεχίζεται αυτό το διήμερο το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών. Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή με την αναμέτρηση της Γλυφάδας με τη ΝΕ Πατρών, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.
2
Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, πρώτης του β γύρου, συνεχίζεται το αυτό το διήμερο το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των γυναικών. Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή με την αναμέτρηση της Γλυφάδας με τη ΝΕ Πατρών, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.
Το Σάββατο, Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός έχουν εύκολο έργο, με τις πρωταθλήτριες Ευρώπης να υποδέχονται το Νηρέα Χαλανδρίου και τις πρωταθλήτριες Ελλάδας να παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.
Τέλος, στον Πειραιά συγκρούονται οι ισόβαθμοι στην τρίτη θέση Εθνικός και Ηρακλής, με τη γηπεδούχο ομάδα πάντως να έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«Αντ. Δημητρόπουλος» 16.00 Γλυφάδα-ΝΕ Πατρών (Αδαμάσογλου, Κατσαρός)
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πειραιά 16.00 Εθνικός-Ηρακλής (Μπιράκης, Κατσώνης)
Νέας Σμύρνης 16.00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Δαμιανάκης, Κυράνης)
ΝΟΒ 18.00 Βουλιαγμένη-Νηρέας Χαλ. (Καρκαντελίδης, Στεφανάκης)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: 5.278 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς
- Θύελλα αντιδράσεων για την πρόθεση τοποθέτησης «υπουργικής» διοίκησης στον ΠΙΣ
- Συνταγή: Κορμός σοκολάτας
- Πού υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές την Τρίτη
- Τα ζυμαρικά ή το ρύζι είναι η ιδανική επιλογή για το στομάχι;
- Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα την Τρίτη – Έως τους 41 βαθμούς η θερμοκρασία


