
Τράπεζα Κύπρου : Διάκριση στην 5η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης .
Διάκριση πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου στην 5η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Κύπρου διακρίθηκε στην Ενότητα ‘Περιβάλλον – Κλιματική Αλλαγή & Περιορισμός Αναλισκόμενης Ενέργειας’ και ήταν η μόνη Τράπεζα που απέσπασε βραβείο στην εν λόγω διοργάνωση. Η δράση της ‘Πλανήτης Γη-Το κοινό μας σπίτι’ διακρίθηκε ανάμεσα σε 68 […]
Διάκριση πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου στην 5η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Κύπρου διακρίθηκε στην Ενότητα ‘Περιβάλλον – Κλιματική Αλλαγή & Περιορισμός Αναλισκόμενης Ενέργειας’ και ήταν η μόνη Τράπεζα που απέσπασε βραβείο στην εν λόγω διοργάνωση. Η δράση της ‘Πλανήτης Γη-Το κοινό μας σπίτι’ διακρίθηκε ανάμεσα σε 68 συμμετοχές εταιριών.
Σημειώνεται, ότι τα Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός βράβευσης ενεργειών ΕΚΕ και διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Όπως επισημαίνεται, η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συναυλιών του φιλολογικού συλλόγου ‘Παρνασσός’, όπου ο Ανώτερος Διευθυντής Τομέα ΜΜ Ε & Ιδιωτών της Τράπεζας Κύπρου, κ. Ευάγγελος Αθανασίου, παρέλαβε το Αριστείο από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κύριο Θάνο Μωραΐτη.
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω
Ο κ. Αθανασίου δήλωσε σχετικά: ‘Η διάκριση της Τράπεζας Κύπρου αποτελεί επιβράβευση για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στο κρίσιμο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής, τις οποίες συνεχίζει να υιοθετεί με στόχο να συνεισφέρει ουσιαστικά στην αειφόρο ανάπτυξη’.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Πολιτισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ.κ Στέφανος Κομνηνός και Αλέξανδρος Φούρλας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την ΕΚΕ, κ. Νίκος Αναλυτής και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.
Τέλος, τονίζεται, ότι η δράση της Τράπεζας Κύπρου ‘Πλανήτης Γη – Το κοινό μας σπίτι’ αφορά σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής Δημιουργίας που διοργανώθηκε με την περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση ‘Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS’ και είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών και του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η AVAR του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Γιατρός, μαύρη ζώνη καράτε και νικήτρια της ζωής καθώς ξεπέρασε τον καρκίνο
- Ουγγαρία: Επέστρεψε στην Ουκρανία τα κατασχεθέντα εκατομμύρια και τον χρυσό της Oschadbank
- Επίθεση Τραμπ στο CNN με αφορμή τον θάνατο του Τεντ Τέρνερ
- Η ατάκα Ρούνεϊ για τους πανηγυρισμούς της Άρσεναλ και η απάντηση του Βενγκέρ
- Το Live A Legacy από τη Mastercard και το WHEN επιστρέφει, δίνοντας φωνή σε ιστορίες που εμπνέουν
- Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 54χρονο – Τη Δευτέρα η απολογία του

