Τη Δευτέρα φτάνει στην Αϊτή αεροσκάφος για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων
Το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει όλα τα μέλη των ΜΚΟ που βρίσκονται στην Αϊτή, καθώς και τους Έλληνες πολίτες που διαμένουν στην χώρα ότι αεροσκάφος θα βρίσκεται στο Πορτ-Ο-Πρενς την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου για να παραλάβει όσους Έλληνες επιθυμούν να επαναπατρισθούν.
2
Το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει όλα τα μέλη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που βρίσκονται στην Αϊτή καθώς και τους Έλληνες πολίτες που διαμένουν στην χώρα ότι αεροσκάφος αναχωρεί από την Αθήνα για το Πορτ-ο-Πρενς.
Το αεροσκάφος θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αϊτής τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 7 το πρωί, τοπική ώρα Αϊτής, και θα παραμείνει εκεί τέσσερις ώρες.
Όσοι εκ των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στην Αϊτή επιθυμούν να επαναπατρισθούν θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου πριν τις 7 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442