Εθνικός και ΝΕ Πατρών «σφραγίζουν» προκρίσεις στους «4» του LEN Trophy γυναικών
Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Trophy γυναικών στο πόλο, Εθνικός και ΝΕ Πατρών δίνουν το Σάββατο τους δεύτερους αγώνες τους για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι «κυανόλευκες» αγωνίζονται στις 17:30 στην Ιταλία απέναντι στην Ορτίτζια Συρακουσών, με στόχο να υπερασπιστούν το υπέρ τους 9-7 του πρώτου ματς. Στις 19:00 η ΝΕ Πατρών φιλοξενεί τη Ματαρό και καλείται να σφραγίσει το «εισιτήριο», αφού είχε νικήσει 8-7 στην Ισπανία.
Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Trophy γυναικών στο πόλο, Εθνικός και ΝΕ Πατρών δίνουν το Σάββατο τους δεύτερους αγώνες τους για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Οι «κυανόλευκες» αγωνίζονται στις 17:30 στην Ιταλία απέναντι στην Ορτίτζια Συρακουσών, με στόχο να υπερασπιστούν το υπέρ τους 9-7 του πρώτου ματς και πάρουν το «εισιτήριο» για την τετράδα.
Η αποστολή της ομάδας του Κουν Πλασμάγερ δεν είναι εύκολη, αλλά η Ορτίτζια δεν αποτελεί φόβητρο (στην προηγούμενη φάση, άλλωστε, είχε χάσει στην έδρα της από τη ΝΕΠ) και ο Εθνικός, χάρη στην κλάση και την εμπειρία των αθλητριών του, μπορεί να γυρίσει στον Πειραιά με την πρόκριση. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μάσιμο Αντζιλέρι από τη Μάλτα και ο Γκίντεον Ρέεμνετ από την Ολλανδία.
Στις 19:00 η ΝΕ Πατρών φιλοξενεί στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» τη Ματαρό και καλείται να σφραγίσει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά, αφού η νίκη της με 8-7 στην Ισπανία της δίνει σαφές προβάδισμα.
Η αχαϊκή ομάδα, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά, δείχνει σταδιακά να βρίσκει τον καλό εαυτό της και η ψυχολογία των παικτριών του Γιώργου Κακουλίδη βρίσκεται στα ύψη, μετά και τις δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα (επί Εθνικού και Πανιωνίου).
Η ισπανική ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή, ούτε έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκούς αγώνες, οπότε θα είναι δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί υπέρ της ΝΕΠ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Γκαμπόρ Κίσελι και ο Τούρκος Αχμέτ Ερχάν Τουλγκά.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των β προημιτελικών (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα)
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Σίτι νίκησε την Άρσεναλ με 2-1 και μείωσε τη διαφορά στο -3, έχοντας ένα ματς λιγότερο, ενώ πλέον έχει πάρει και την ισοβαθμία. Το πρόγραμμα των δύο μέχρι το φινάλε της Premier League.