
Τέσσερις νεκροί από τη νέα γρίπη, στους 119 τα θύματα στην Ελλάδα
Αθήνα: Τέσσερα ακόμη άτομα, όλα με υποκείμενα νοσήματα, έχασαν την Πέμπτη τη ζωή τους από τον ιό της νέας γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 119.
Αθήνα: Τέσσερα ακόμη άτομα, όλα με υποκείμενα νοσήματα, έχασαν την Πέμπτη τη ζωή τους από τον ιό της νέας γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 119.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο γυναίκες 39 και 40 ετών με ιστορικό παχυσαρκίας, για άνδρας 43 ετών με ιστορικό κακοήθειας και για άνδρα 76 ετών με ιστορικό χρόνιου αναπνευστικού νοσήματος.
Επίσης, τέσσερις ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης, εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω επιπλοκών της νέας γρίπης.
health.in.gr
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στην Ουκρανία καθώς τα drone γίνονται αεριωθούμενα
- Ζεντάγια, δεν θυσιάζονται τα πάντα στον βωμό της μόδας – Η διαμάχη για τα αρχαία ιρανικά κοσμήματα
- Εκδήλωση για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης – Ομιλία Μητσοτάκη
- Αντετοκούνμπο: «Οι Ομοσπονδίες πληρώνουν την ασφάλεια των NBAers, αν κληθώ θα είμαι στο παράθυρο»
- Σταύρος Τσακυράκης: Η σχέση κράτους δικαίου και κοινού περί δικαίου αισθήματος
- Στήριξη στις οικογένειες από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου


