Τέσσερις νεκροί από τη νέα γρίπη, στους 119 τα θύματα στην Ελλάδα
Αθήνα: Τέσσερα ακόμη άτομα, όλα με υποκείμενα νοσήματα, έχασαν την Πέμπτη τη ζωή τους από τον ιό της νέας γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 119.
Αθήνα: Τέσσερα ακόμη άτομα, όλα με υποκείμενα νοσήματα, έχασαν την Πέμπτη τη ζωή τους από τον ιό της νέας γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 119.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο γυναίκες 39 και 40 ετών με ιστορικό παχυσαρκίας, για άνδρας 43 ετών με ιστορικό κακοήθειας και για άνδρα 76 ετών με ιστορικό χρόνιου αναπνευστικού νοσήματος.
Επίσης, τέσσερις ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης, εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω επιπλοκών της νέας γρίπης.
health.in.gr
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- ΗΠΑ: Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία ξεπέρασαν ξανά τα τέσσερα δολάρια λόγω των νέων εχθροπραξιών με Ιράν
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Νάξος: Δωρεάν κυκλική συγκοινωνία από τα περιφερειακά πάρκινγκ της Χώρας προς το Λιμάνι
- «Όχι» της εισαγγελέως σε διακοπή ή αναβολή της δίκης για τα Τέμπη
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442