
Ο Μπιλ Κλίντον επικεφαλής της ανοικοδόμησης της Αϊτής
Στον Μπιλ Κλίντον ανέθεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν την ευθύνη του συντονισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας, καθώς και της ανοικοδόμησης της κατεστραμμένης από το σεισμό των 7 Ρίχτερ Αϊτής. Ο σεισμός άφησε πίσω του 200.000 νεκρούς και 300.000 τραυματίες, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό.
2
Στον Μπιλ Κλίντον ανέθεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν την ευθύνη του συντονισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας, καθώς και της ανοικοδόμησης της κατεστραμμένης από το σεισμό των 7 Ρίχτερ Αϊτής.
Ο σεισμός της 12ης Ιανουαρίου άφησε πίσω του 200.000 νεκρούς, 300.000 τραυματίες και περισσότερο από ένα εκατομμύριο άστεγους, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό.
Ο ΓΓ του ΟΗΕ δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών στην Αϊτή θα συντονίσει τόσο τις διεθνείς προσπάθειες για την ανακούφιση των πληγέντων, όσο και τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την ανοικοδόμηση της χώρας.
Μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Μπιλ Κλίντον δήλωσε ικανοποιημένος για την επέκταση των αρμοδιοτήτων του στην Αιτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας
- «Έκλεισε» η 2η σεζόν του Χάρι Πότερ προτού κάνει πρεμιέρα η πρώτη
- Σάλος στη Γερμανία για τον Ζοάο Πινιέιρο: «Σκάνδαλο στο Μόναχο»
- Άνδρος: Στα 40 μέτρα το ναυάγιο «Corsage C» – Σήμερα η επιχείρηση ειδικών συνεργείων δυτών
- Ασπρόπυργος: Τραυματισμός 12χρονου που επέβαινε σε πατίνι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο


