
Τα… πνευματικά προβλήματα κόστισαν τη νίκη στον Αρη σύμφωνα με τον Μπλατ
Η ήττα του Αρη από τη Λε Μαν στο «Παλέ» τον υποχρεώνει να πάρει... εκδίκηση από τους Γάλλους, αλλά κυρίως να κερδίσει την Αλμπα την ερχόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, φανερά εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας του, έκρινε πάντως ότι ο Αρης παραμένει ζωντανός. «Πνευματικά είχαμε προβλήματα τα οποία κόστισαν τη νίκη» δήλωσε.
2
Η ήττα του Αρη από τη Λε Μαν στο «Παλέ» τον υποχρεώνει να πάρει… εκδίκηση από τους Γάλλους, αλλά κυρίως να κερδίσει την Αλμπα την ερχόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, φανερά εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας του, έκρινε πάντως ότι ο Αρης παραμένει ζωντανός.
«Πρέπει να συγχαρώ στη Λε Μαν γιατί πέτυχε μεγάλη νίκη. Είχαμε φοβερή στήριξη από τους οπαδούς μας και αγωνιστικά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε στο κομμάτι της δύναμης. Πνευματικά όμως είχαμε προβλήματα τα οποία κόστισαν τη νίκη. Σε αυτό το σημείο, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Τους αφήσαμε να πάρουν τα σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και είχαν την δυνατότητα να βάλουν πολλά κι όταν το παιχνίδι που είναι τόσο κλειστό, προφανώς πληγώνουν περισσότερο αυτά τα σουτ. Είναι κακή ήττα για μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά» είπε αρχικά.
Και συμπλήρωσε:
«Είχαμε πρόβλημα στα ατομικά μαρκαρίσματα, σε θέματα τακτικής που είχαμε τονίσει επίσης υστερήσαμε και ίσως έπαιξε ρόλο το ότι είχαμε μόνο μία ημέρα προετοιμασίας. Παίξαμε στην Αθήνα ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο επίσης κρίθηκε στο σουτ. Ισως δεν μπορέσαμε να καλύψουμε κάποια πράγματα και πνευματικά ήμασταν ανέτοιμοι».
Ερωτηθείς για τις πιθανότητες πρόκρισης, απάντησε ότι «έχουμε πιθανότητες, παρότι δεν είμαστε σε πλεονεκτική θέση».
Ο προπονητής της Λε Μαν, Τζον Ντέιβιντ Τζάκσον, θεώρησε ότι η ομάδα του κέρδισε επειδή κατάφερε να διατηρήσει την συγκέντρωσή της.
«Είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση από τη στιγμή που στην τρίτη περίοδο καταφέραμε να επανακτήσουμε το δέσιμο μας στην ομάδα. Ο Άρης έχει την ταυτότητα του προπονητή του κι έχει αλλάξει σε σχέση με τα βίντεο που παρακολούθησα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Άρη και ανησυχώ για το επόμενο παιχνίδι που θα δώσουμε απέναντί του.
» Αντίθετα με τον Άρη, εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το rotation. Υπερισχύσαμε στα ριμπάουντ και θεωρώ ότι κάναμε ένα τεράστιο παιχνίδι, διότι παλέψαμε για όλες τις φάσεις, διατηρήσαμε την συγκέντρωσή μας παρά την πίεση που υπήρχε, ενώ σουτάραμε και με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Από πότε οι ταπεινές σαρδέλες έγιναν talk of the town;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Βαλένθια: Οι πανηγυρισμοί στη «Roig Arena» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)


