Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκε ο Δημήτρης Χριστόφιας
Σε εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας υποβλήθηκε ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία. Οι εξετάσεις ήταν αρνητικές, χωρίς ευρύματα, και οι γιατροί έκριναν ότι δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει ο Δ.Χριστόφιας στο νοσοκομείο
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετέβη το απόγευμα της Τρίτης ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Δ.Χριστόφιας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και ο προσωπικός του ιατρός του συνέστησε να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Μετά τα οριστικά αποτελέσματα, που δεν έδειξαν τίποτε ανησυχητικό, οι γιατροί έκριναν ότι δεν συνέτρεχε λόγος να παραμείνει στο νοσοκομείο.
Ο Κύπριος πρόεδρος αναχώρησε από το νοσοκομείο ευδιάθετος και ευχαριστώντας τους θεράποντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).