Εν αναμονή δηλώσεων Σαμαρά μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Δηλώσεις από τα γραφεία της ΝΔ, στη Ρηγίλλης, θα κάνει σε λίγη ώρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για την οικονομική κτάσταση της χώρας.
Δηλώσεις από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Ρηγίλλης, θα κάνει σε λίγη ώρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για την οικονομική κτάσταση της χώρας.
Ο κ. Σαμαράς προτίμησε να μην κάνει ανακοινώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά από τη Ρηγίλλης.
Από τις επαφές που είχε νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου, συναινετικός εμφανίστηκε μόνο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ τα κόμματα της Αριστεράς κράτησαν αρνητική στάση, κατακρίνοντας την κυβέρνηση για μέτρα νεοφιλελεύθερα και αντιλαϊκά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).