Ένοπλη ληστεία με έναν τραυματία σε διαμέρισμα στο Λαύριο
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Λαύριο. Τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι, τραυμάτισαν με μαχαίρι έναν άνδρα και, αφού έδεσαν τον ίδιο και τον γιο του με καλώδια, άρπαξαν 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Δραματικές στιγμές έζησαν πατέρας και γιος στα χέρια τριών ληστών, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο σπίτι τους, που βρίσκεται πάνω από αρτοποιείο ιδιοκτησίας τους, στο 61ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σουνίου, στο Λαύριο.
Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον αρτοποιό, έδεσαν τον ίδιο και το γιο του με καλώδια, πήραν από το σπίτι 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Πατέρας και γιος κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).