
Βουτιά θανάτου μαθητή σχολείου στο Νέο Ηράκλειο
Από τον τρίτο όροφο του σχολείου του στο Νέο Ηράκλειο έπεσε ένας 17χρονος μαθητής το πρωί της Τετάρτης. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για το συμβάν γίνεται από το ΑΤ Ηρακλείου. ΕΔΕ ζήτησε η Αννα Διαμαντοπούλου.
2
Από τον τρίτο όροφο ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου στο Νέο Ηράκλειοέπεσε ένας 17χρονος μαθητής το πρωί της Τετάρτης.
Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Προανάκριση για το συμβάν γίνεται από το αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου το οποίο εξετάζει ως πιθανότερη εκδοχή την αυτοκτονία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
H υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυθικός Χάαλαντ: Έκανε το viral «row» στον γάμο του Ντοναρούμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα (vid)
- Ινδία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Παιδείας – Νίκη για το κίνημα διαμαρτυρίας της ινδικής νεολαίας
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κινέτα
- Διαρρήκτες παρίσταναν τους ερωτευμένους για να μην κινούν υποψίες – 5 συλληφθέντες, προφυλακίστηκαν δύο
- Εβίτα Αγαΐτση: Ο καρκίνος στα 31 και το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε – «Τρίχες είναι, θα ξαναβγούν»
- Ενίσχυση για τη Βαλένθια: Ο Λούκας Μάρι επέστρεψε στις «νυχτερίδες» (pic)