
Αλλαγές στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη
Με απόφαση του Προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) κ. Στ.Ψυχάρη ο δημοσιογράφος κ. Ι.Κ.Πρετεντέρης αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου παρά τω Προέδρω του Οργανισμού. Θα εκλεγεί επίσης μέλος του ΔΣ και θα αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου. Με άλλη απόφαση συγκροτείται Συντονιστικό Συμβούλιο του ΔΟΛ.
2
Mε απόφαση του Προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) κ. Στ.Ψυχάρη ο δημοσιογράφος κ. Ι.Κ.Πρετεντέρης αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου παρά τω Προέδρω του Οργανισμού.
Ο κ. Πρετεντέρης (ο οποίος θα διατηρήσει τη δημοσιογραφική στήλη του στο Βήμα της Κυριακής και θα γράφει καθημερινή στήλη στα Νέα από την ερχόμενη Δευτέρα) κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα προταθεί ως μέλος του ΔΣ και θα αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου.
Με άλλη απόφαση συγκροτείται Συντονιστικό Συμβούλιο του ΔΟΛ από τον κ. Σταύρο Π. Ψυχάρη ως Πρόεδρο και μέλη τους κ.κ. Π.Καψή, Χ.Μεμή, Α.Καρακούση και Ι.Κ.Πρετεντέρη, με αρμοδιότητα την δημοσιογραφική ανάπτυξη του ΔΟΛ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με την 43χρονη τραυματισμένη μετά τους πυροβολισμούς στο μπαρ – Πώς συνέβη το επεισόδιο
- Αλλαγές στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Παρελθόν οι Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπουντούρης
- Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παρέμβαση της Κομισιόν για αρχειοθέτηση Τζαβέλλα και Κράτος Δικαίου
- Η ΕΕ ενέκρινε κυρώσεις κατά των βίαιων εποίκων στη Δυτική Όχθη – Και στη Χαμάς για την 7η Οκτωβρίου
- Πρώτη προσφυγή μεγάλων εκδοτικών οίκων για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας από την ΑΙ – H Meta στο στόχαστρο
- Μπαρτσελόνα: Με Φλικ μέχρι το 2028 οι Καταλανοί (pic)
