Θρήνος για τον χαμό του Ουκρανού άσου του χάντμπολ Όλεγκ Βελίκι
Ο Ουκρανός με γερμανική υπηκόοτητα παίκτης του χάντμπολ, Όλεγκ Βελίκι, απεβίωσε σε ηλικία 32 ετών χτυπημένος από την επαράτο νόσο. Ο εκλιπών είχε 59 συμμετοχές με την εθνική Ουκρανίας πριν πάρει την γερμανική υπηκοότητα. Με την εθνική της Γερμανίας αγωνίστηκε 38 φορές και μάλιστα ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007.
Ο Ουκρανός με γερμανική υπηκόοτητα παίκτης του χάντμπολ, Όλεγκ Βελίκι, απεβίωσε σε ηλικία 32 ετών χτυπημένος από την επαράτο νόσο.
Ο εκλιπών είχε 59 συμμετοχές με την εθνική Ουκρανίας πριν πάρει την γερμανική υπηκοότητα. Με την εθνική της Γερμανίας αγωνίστηκε 38 φορές και μάλιστα ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007.
Το 2003 οι γιατροί είχαν διαγνώσει στον άτυχο αθλητή καρκίνο του δέρματος, αλλά τα τελευταία χρόνια υπήρχε η αίσθηση ότι είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Δυστυχώς, όμως, αντιμετώπισε κάποιες επιπλοκές τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Βελίκι ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιό έξι ετών.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.