Για «σκόπιμη υποκρισία» κατηγορεί τη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Επιλεκτική μνήμη, συλλογική αμνησία ή σκόπιμη υποκρισία; Ας επιλέξουν οι ίδιοι», δήλωσε το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντ. Σαμαρά και της Ντ.Μπακογιάννη στην ΚΕ της ΝΔ.
«Επιλεκτική μνήμη, συλλογική αμνησία ή σκόπιμη υποκρισία; Ας επιλέξουν οι ίδιοι», δήλωσε το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντ. Σαμαρά και της Ντ.Μπακογιάννη στην ΚΕ της ΝΔ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πεταλωτής έκανε την εξής δήλωση:
«Επιλεκτική μνήμη, συλλογική αμνησία ή σκόπιμη υποκρισία; Ας επιλέξουν οι ίδιοι. Έτσι κι αλλιώς, κανείς υπεύθυνος πολίτης ή πολιτικός δεν μπορεί να εξηγήσει:»
»- πως η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται να αγνοεί, δήθεν, ότι το spread τον Μάρτιο του 2009 είχε ξεπεράσει το 300»
»- πως από το έλατε στην Ελβετία του Νότου, φτάσαμε στο δεν θα αφήσουμε η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι»
»- πως την ίδια ώρα που ο κ. Σαμαράς θέλει ανοιχτούς δρόμους, ο κ. Χατζηγάκης θέλει μπλόκα.»
Η δε κα Μπακογιάννη, καλά θα κάνει να είναι προσεκτική πριν μιλήσει πάλι για τον πρωθυπουργό. Η θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών έληξε πριν από λίγο καιρό, αλλά όχι και τα αποτελέσματα της ανερμάτιστης πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή.»
»Τέλος, ένα ερώτημα: Nέα Μεταπoλίτευση, όπως λέγανε Nέα Διακυβέρνηση;»
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).