Και ο Παπαλουκάς υποψήφιος για τους κορυφαίους της δεκαετίας της Ευρωλίγκα
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι ο πέμπτος Έλληνας που περιλαμβάνεται μέχρι στιγμής στη λίστα των υποψηφίων για την ανάδειξη των δέκα καλύτερων παικτών της Ευρωλίγκα στα τελευταία δέκα χρόνια αγωνιστικής δράσης της συγκεκριμένης διοργάνωσης της ULEB. Οι κάλπες ανοίγουν την Παρασκευή..
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι ο πέμπτος Έλληνας που περιλαμβάνεται μέχρι στιγμής στη λίστα των υποψηφίων για την ανάδειξη των δέκα καλύτερων παικτών της Ευρωλίγκα στα τελευταία δέκα χρόνια αγωνιστικής δράσης της συγκεκριμένης διοργάνωσης της ULEB.
Το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην 4η δεκάδα υποψηφίων, ενώ ήδη η Ευρωλίγκα έχει συμπεριλάβει στους υποψήφιους τους Μιχάλη Κακιούζη, Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Αντώνη Φώτση. Μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά, στην ίδια δεκάδα συμπεριλήφθηκε και ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς.
Την Παρασκευή, η Ευρωλίγκα θα δημοσιεύσει την 5η και τελευταία δεκάδα. Τους δέκα καλύτερους θα αναδείξουν με την ψήφο τους οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι.
Οι… κάλπες για την ανάδειξη των 10 καλύτερων της δεκαετίας θα ανοίξουν την Παρασκευή και θα κλείσουν με την ολοκλήρωση της φάσης των «16» στις 11 Μαρτίου.
Η τέταρτη δεκάδα
Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Αντρές Νοτσιόνι
Θοδωρής Παπαλουκάς
Άντονι Πάρκερ
Νίκολα Πέκοβιτς
Πάμπλο Πριχιόνι
Ιγκόρ Ρακότσεβιτς
Αντουάν Ριγκοντό
Άρβιντας Σαμπόνις
Λούις Σκόλα
Οι δεκάδες των τριών προηγούμενων ημερών έχουν ως εξής
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα
ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή «προπόνηση» κόντρα Μύκονο Betsson (97-76), πριν τα ματς με τη Βαλένθια, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Κορυφαίοι Ρογκαβόπουλος και Μήτογλου.
Η Ελλάς Σύρου ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη της παρουσία στη Super League 2, κατακτώντας την πρώτη θέση στα πλέι άουτ του Β' ομίλου και συνολικά την πέμπτη. Η τελική κατάταξη.