
Προθέρμανση με Λάρισα και ΝΟ Πατρών για Ολυμπιακό και Πανιώνιο
Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στη 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, Ολυμπιακός και Πανιώνιος αγωνίζονται τη Τετάρτη εντός των συνόρων. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στον Πειραιά τη νεοφώτιστη Λάρισα και οι οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούν στη Νέα Σμύρνη τον αξιόμαχο ΝΟ Πατρών.
2
Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στη 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, Ολυμπιακός και Πανιώνιος αγωνίζονται τη Τετάρτη εντός των συνόρων.
Στο πλαίσιο της 10ης ημέρας της Α1 πόλο των ανδρών, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στον Πειραιά τη νεοφώτιστη Λάρισα και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα να διατηρήσουν το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα.
Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούν στη Νέα Σμύρνη τον αξιόμαχο ΝΟ Πατρών, με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την απροσδόκητη εντός έδρας ισοπαλία με τη ΝΕΠ το περασμένο Σάββατο.
Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Νέας Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-ΝΟ Πατρών (Μπουδραμής, Κουρτίδης)
Πειραιά 18.00 Ολυμπιακός-Λάρισα (Δαμιανάκης, Μικεδάκης)
* Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο (16/1).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0: Νίκη των Κρητικών πριν τον τελικό Κυπέλλου, «βλέπουν» και 5η θέση!
- «Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ», λέει ο πάπας Λέων
- Η Τζένι Γκαρθ «ήθελε να ξεφύγει» μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι
