Τέσσερις ακόμη νεκροί από τη νέα γρίπη, στους 90 τα θύματα του ιού στην Ελλάδα
Τέσσερα ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους από τη νέα γρίπη ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του ιού Η1Ν1 στην Ελλάδα σε 90. Οι τρεις από αυτούς είχαν υποκείμενα νοσημάτα. Ένα ακόμη άτομο, γυναίκα χωρίς υποκείμενο νόσημα, εισήχθη στην εντατική.
Τέσσερα ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους από τη νέα γρίπη ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του ιού Η1Ν1 στην Ελλάδα σε 90.
Τα τέσσερα θύματα, όλα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης, παρουσίασαν επιπλοκές και απεβίωσαν. Πρόκειται για άνδρα 32 ετών με αυτοάνοσο νόσημα, γυναίκα 75 ετών με αιματολογικό νόσημα, άνδρα 86 ετών με χρόνιο αναπνευστικό και καρδιολογικό νόσημα και άνδρα 49 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα.
Επίσης, γυναίκα 50 ετών, επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης, χωρίς υποκείμενο νόσημα, εισήχθη και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω επιπλοκών της νέας γρίπης.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59