Το νέο σύστημα λογισμικού ‘AroTRON Collections & Recoveries’, της Attica Bank έχει τεθεί σε λειτουργία από τις αρχές του 2010, γνωστοποίησε η διοίκηση της τράπεζας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η χρήση του συστήματος επιτρέπει την πλήρη διαχείριση των χαρτοφυλακίων σε καθυστέρηση, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών, τόσο στη Λιανική και την Επιχειρηματική Τραπεζική καθώς και στο Leasing και Factoring.

Σημειώνεται, ότι με την επιτυχή διαχείριση των χαρτοφυλακίων σε καθυστέρηση, επιτυγχάνεται η οργάνω ση αυτοματοποιημένων ενεργειών, η βελτιστοποίηση των διαδικασιών, η ορθολογική διαχείριση των εξασφαλίσεων, η αύξηση της επιχειρησιακής δυνατότητας της Τράπεζας αναφορικά με την είσπραξη των καθυστερημένων οφειλών, η γενικότερη ροή εργασιών αναφορικά με τη διαχείριση των σχέσεων με τους οφειλέτες και κυρίως η ολοκληρωμένη παρακολούθηση της συνολικής εικόνας κάθε Πελάτη καθ’ όλη την πορεία της σχέσης του με την Τράπεζα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ