
Τα 1.120 δολάρια άγγιξε η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα
Κατά 2% ενισχύθηκε η τιμή του χρυσού τη Δευτέρα, αγγίζοντας μέχρι και τα 1.119,70 δολάρια ανά ουγγιά, ακολουθώντας αντιστρόφως ανάλογη πορεία με εκείνη του δολαρίου. Παρόμοια άνοδο σημείωσαν και τα υπόλοιπα μέταλλα, με το ασήμι να ενισχύεται με 3,9%.
2
Κατά 2% ενισχύθηκε η τιμή στα προθεσμιακά συμβόλαια χρυσού τη Δευτέρα, αγγίζοντας μέχρι και τα 1.119,70 δολάρια ανά ουγγιά, ακολουθώντας αντιστρόφως ανάλογη πορεία με εκείνη του δολαρίου.
Η τιμή του χρυσού στα συμβόλαια παράδοσης Φεβρουαρίου ενισχυόταν 2% στα 1.118,10 δολάρια ανά ουγγιά νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.
Σημαντική ενίσχυση παρουσίαζαν και οι τιμές άλλων εμπορευμάτων την πρώτη συνεδρίαση του 2010, με την αύξηση της κινεζικής και βρετανικής μεταποίησης να φαίνεται ότι λειτουργούν ενθαρρυντικά.
Ο χαλκός ενισχυόταν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας κατά 1,96% και το ασήμι κατά 3,9%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
