
Το 31,3% της Proton Bank πούλησε στον όμιλο Λαυτρεντιάδη η Τράπεζα Πειραιώς
Τη συμμετοχή της στην Proton Bank, που έφτανε το 31,3% του μετοχικού της κεφαλαίου, πούλησε η Τράπεζα Πειραιώς στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος, πλέον, είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της τράπεζας. Οι συνολικά 19,6 εκατ. μετοχές αγοράστηκαν έναντι 70,7 εκατ. ευρώ (3,6 ευρώ/μετοχή).
2
Τη συμμετοχή της στην Proton Bank, που έφτανε το 31,3% του μετοχικού της κεφαλαίου, πούλησε την Τετάρτη η Τράπεζα Πειραιώς στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Σύμφωνα με τηνανακοίνωση της Πειραιώς, οι συνολικά 19,6 εκατ. μετοχές αγοράστηκαν έναντι 70,7 εκατ. ευρώ.
Το τίμημα ανά μετοχή είναι 3,60 ευρώ, δηλαδή η εξαγορά έγινε με υπερτίμημα 84%, καθώς η μετοχή έκλεισε την Τετάρτη στα 1,96 ευρώ.
Με αυτό το τίμημα, το σύνολο της Proton Bank αποτιμάται στα 226 εκατ. ευρώ.
Η Τρ.Πειραιώς είχε αποκτήσει το 31,3% της Proton το Νοέμβριο του 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
