
Το 31,3% της Proton Bank πούλησε στον όμιλο Λαυτρεντιάδη η Τράπεζα Πειραιώς
Τη συμμετοχή της στην Proton Bank, που έφτανε το 31,3% του μετοχικού της κεφαλαίου, πούλησε η Τράπεζα Πειραιώς στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος, πλέον, είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της τράπεζας. Οι συνολικά 19,6 εκατ. μετοχές αγοράστηκαν έναντι 70,7 εκατ. ευρώ (3,6 ευρώ/μετοχή).
2
Τη συμμετοχή της στην Proton Bank, που έφτανε το 31,3% του μετοχικού της κεφαλαίου, πούλησε την Τετάρτη η Τράπεζα Πειραιώς στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Σύμφωνα με τηνανακοίνωση της Πειραιώς, οι συνολικά 19,6 εκατ. μετοχές αγοράστηκαν έναντι 70,7 εκατ. ευρώ.
Το τίμημα ανά μετοχή είναι 3,60 ευρώ, δηλαδή η εξαγορά έγινε με υπερτίμημα 84%, καθώς η μετοχή έκλεισε την Τετάρτη στα 1,96 ευρώ.
Με αυτό το τίμημα, το σύνολο της Proton Bank αποτιμάται στα 226 εκατ. ευρώ.
Η Τρ.Πειραιώς είχε αποκτήσει το 31,3% της Proton το Νοέμβριο του 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Μέσα στην σκοτεινή «αίρεση» του Έπσταϊν: Μαρτυρία πρώην βοηθού ξετυλίγει το νήμα του μηχανισμού κακοποίησης
- Meteo: Μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο – Ως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων από τη Νάουσα και τη Μακρινίτσα
- Η στιγμή που τουμπάρει το ασθενοφόρο μετά τη σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά – Σοκαριστικό βίντεο
