Ο Ξενώνας Αργούλιας στο Οροπέδιο Λασιθίου
Ο ξενώνας Αργούλιας βρίσκεται στο γραφικό χωριό Τζερμιάδο του Οροπέδιου Λασιθίου. Πρόκειται για την πιο παλιά γειτονιά του χωριού που ανακατασκευάστηκε με μεράκι και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική.
Ηπεριοχή είναι ιδανική για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσηςαλλά και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα του Οροπεδίου περπατώντας ή με ποδήλατο.
Το συγκρότημα αποτελείται από11 διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν υποδομή και πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, τζάκι με δωρεάν διάθεση καυσόξυλων, κεντρική θέρμανση σε 24ωρη βάση, δορυφορικήτηλεόραση και δωρεάν σύνδεσηστο ίντερνετ.Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουντοσαλόνι και την τραπεζαρία και όπου προσφέρεται και το πρωινό που αποτελείται κυρίως από ντόπια προϊόντα όπως ψωμί, αυγά, τυρί, ντάκο, βραστάρια κλπ.
- Τζόλης: «Όνειρο για μένα η Μπαρτσελόνα, αλλά…»
- Στην Κρήτη επιστρέφει πλοίο με προορισμό τον Πειραιά – Επιβάτης έπαθε αλλεργικό σοκ
- Ήπειρος: Πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων (mpox) – Άνδρας 45 ετών
- Οι Γουίζαρντς θέλουν τον Αντετοκούνμπο – Το πακέτο που προσφέρουν στους Μπακς
- Κάνναβη: Συνελήφθη 25χρονος που είχε στο σπίτι του 76 κιλά skunk – Στα 420.000 ευρώ το προσδοκώμενο όφελος
- Γάζα: Το Ισραήλ λέει ότι δολοφόνησε τον νέο ηγέτη της Χαμάς και απειλεί εκ νέου με εκτοπισμό των Παλαιστινίων




