Η Κατερίνα Στικούδη και ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό show και μας συστήνουν τον θαυμαστό και περίεργο κόσμο των ρεκόρ Guinness στις 27/12 στις 21.40.
Οι δύο παρουσιαστές ταξίδεψαν στο Μιλάνο και βρέθηκαν στα γυρίσματα του Show των Record Guinness που έγιναν για λογαριασμό της ιταλικής τηλεόρασης και του Mega και επέστρεψαν με αποκλειστικό υλικό.
Άνθρωποι που ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου για να παρουσιάσουν το ρεκόρ που κατέχουν και άλλοι που ήρθαν για να καταρρίψουν κάποιο ρεκόρ και να μπουν στην ιστορία. Διάσημοι καλεσμένοι, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ταλέντα και άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες, σε ένα show που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Ένα show με τα πιο περίεργα, επικίνδυνα και ξεκαρδιστικά ρεκόρ ανθρώπων που ξεχωρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αλλά και ανθρώπων που προσπαθούν να υπερβούν τον εαυτό τους.
Αυτήν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:40:
Ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο με ύψος 74.61εκ. αιφνιδιάζει την Κατερίνα Στικούδη.
Ένας Αμερικάνος προσπαθεί να κόψει 21 αλουμινένια κουτιά με ένα μαστίγιο σε 3 λεπτά.
Η Βασίλισσα του Σκορπιού από την Ταϊλάνδη έχει στο στόμα της ένα ζωντανό σκορπιό για 3 λεπτά.
Ένας σαολίν προσπαθεί να σπάσει με το δάκτυλό του 100 πιάτα σε μερικά λεπτά.
Ο διάσημος Filippo Inzaghi, ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ (301 για την ακρίβεια), συναντά τον Άγγλο που μπορεί να κάνει control της μπάλας με την πλάτη για παραπάνω από 3 λεπτά.
Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια (1.33εκ.) λέγεται Σβετλάνα και πηγαίνει μια βόλτα στα μαγαζιά με την Κατερίνα Στικούδη.
Ένας Ισπανός επιχειρεί ένα ριψοκίνδυνο άλμα με την μοτοσικλέτα του και ένας Κινέζος τοποθετεί στο κεφάλι του πάνω από 1500 καρφίτσες.