
Αντίο στο Apple Demo Center μαζί με τον Γέρο Χρόνο
Στις 31 Δεκεμβρίου 2009 κλείνει οριστικά το κέντρο επίδειξης προϊόντων, Apple Demo Center, επί της οδού Ακαδημίας 32 στο Κολωνάκι, ανακοίνωσε η iSquare Α.Ε., επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδ
Στις 31 Δεκεμβρίου 2009 κλείνει οριστικά το κέντρο επίδειξης προϊόντων, Apple Demo Center, επί της οδού Ακαδημίας 32 στο Κολωνάκι, ανακοίνωσε η iSquare Α.Ε., επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Σύμφωνα με την νεοσύστατη εταιρεία, «η εξάπλωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων Mac και iPod σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple και, σχεδόν σε όλες, τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων καθώς και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού των συνεργατών θα αναπληρώσει την ανάγκη ύπαρξη του Apple Demo Center».
Επιπλέον, λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα της Apple δημοσιεύονται στη διεύθυνση http://www.isquare.gr/appleproducts καθώς και στο επίσημο μπλογκ της εταιρείας στη διεύθυνση http://www.isquare.gr/blog με ιδέες για τη χρήση τους και την αντιμετώπιση προβλημάτων.
Διαβάστε περισσότερα για τη διανομή των προϊόντων της Apple από την iSquare.
- Πέσατε από τα σύννεφα; Η Beyoncé κυκλοφόρησε (και πάλι απροσδόκητα) νέο τραγούδι
- Η Μοντερέι του Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα
- Σακελλαρίδης για βία ανηλίκων: «Το ερώτημα δεν είναι ποιος κρατούσε το μαχαίρι, αλλά τι όπλισε το χέρι»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Προσωρινά ελεύθερος ο 76χρονος που θεωρείται υπαίτιος
- Κουτσούμπας: Το δίλημμα δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει αλλά ποιος θα κερδίσει – Οι ζωές μας ή τα κέρδη τους
- Τσουκαλάς: Το πραγματικό δίλημμα είναι με το ΠΑΣΟΚ των πολλών και αγνοημένων ή με τη ΝΔ των ευνοημένων μιας ελίτ

