Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις Αχαρνές

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις Αχαρνές

Ορόσημο μιας σειράς ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων θα αποτελέσει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στις Αχαρνές, όπου μικροί και μεγάλοι δημότες, θα έχουν την ευκαιρία για, περισσότερες από 20 ημέρες, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν θεατρικά δρώμενα, αγαπημένους ερμηνευτές, μεγάλους συνθέτες, κλόουν, ζογκλέρ και μάγους. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 17/12/2009, στις 19.00 μ.μ. […]

Ορόσημο μιας σειράς ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων θα αποτελέσει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στις Αχαρνές, όπου μικροί και μεγάλοι δημότες, θα έχουν την ευκαιρία για, περισσότερες από 20 ημέρες, να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν θεατρικά δρώμενα, αγαπημένους ερμηνευτές, μεγάλους συνθέτες, κλόουν, ζογκλέρ και μάγους.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 17/12/2009, στις 19.00 μ.μ. με το ξωτικό που παίζει βιολί και 4 αγαπημένους ήρωες cartoon να υποδέχονται μικρούς και μεγάλους στη κεντρική Πλατεία Αγίου Βλασίου, για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, από το Δήμαρχο Αχαρνών.

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Ολυμπίου θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.

Την Παρασκευή 18/12/09 στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Βλασίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες στα σπιτάκια που έχουν στήσει στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ακούγονται υπέροχες μελωδίες από την Ορχήστρα της Κ.Ε.Π.Ε.Δ.Α.

Το Σάββατο 19/12/2009, στις 19.00 μ.μ., τα παιδιά από τα τμήματα Παραδοσιακών και Μοντέρνων Χορών της Κ.Ε.Π.Ε.Δ.Α. θα παρουσιάσουν χορευτική παράσταση, ενώ την Κυριακή θα προβληθούν δύο αγαπημένες παιδικές ταινίες στα Ster Cinemas για τους μικρούς δημότες των Αχαρνών.

Την ίδια ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, σε Πανευρωπαϊκή Μετάδοση θα ακούγεται η Χριστουγεννιάτικη Μουσική του συνόλου της ΕΡΤ σε διοργάνωση της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών.

Στις 3 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οι μικροί φίλοι θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα φωτογραφηθούν με το Gummy Bear στην Κεντρική πλατεία, ενώ το βράδυ στις 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής θα ακουστούν «Βυζαντινοί ύμνοι και Παραδοσιακά Κάλαντα από όλη την Ελλάδα» από τη Βυζαντινή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καλομοίρη.

Εξαιρετικές θα είναι και φέτος οι θεατρικές παραστάσεις. Την αυλαία ανοίγει η θεατρική ομάδα της Κ.Ε.Π.Ε.Δ.Α την Τετάρτη 23/12/2009 με την παράσταση «Aγιε μου Βασίλη κάνε μας τη Χάρη» ενώ την Κυριακή 27/12/2009 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου, η Κάρμεν Ρουγγέρη θα αφηγηθεί την ιστορία ενός μικρού παιδιού, στο έργο «Το παιδί και το Όνειρο…».

Επίσης, τη Δευτέρα 04/01/2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος θα αφηγηθεί την ιστορία του Γαργαληστή, του πιο παράξενου και περιβόητου ληστή στην Παράσταση «Ο Γαργαληστής».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλες τις ημέρες θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία για τους μικρούς φίλους, το αρχοντικό του Aη Βασίλη, το Παραμυθόσπιτο, η κουζίνα της Aη Βασίλαινας, το Ταχυδρομείο του Aη Βασίλη και το Σχολείο των Νεράιδων, από την Πέμπτη 24/12/2009 έως και την Κυριακή 27/12/2009 θα τους περιμένει ένα μεγάλο Καρουζέλ (δωρεάν) με πολλά χρώματα ενώ από την Κυριακή 03/01/2010 έως την Τρίτη 05/01/2010 θα περιηγηθούν στο μεγάλο Φουσκωτό Κάστρο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024