Μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη η προβλήτα Ι του ΟΛΠ
Τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη προς λειτουργία η προβλήτα Ι του ΟΛΠ, δήλωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού Γ.Ανωμερίτης. Ακόμη είπε οτι καταρτίζεται πενταετές πρόγραμμα για την ανάπτυξη του λιμανιού, ενώ τόνισε ότι ο διάλογος με εργαζομένους και Cosco συνεχίζεται σε καλό κλίμα. Εξάμηνη αναβολή για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.
Τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη προς λειτουργία η προβλήτα Ι του ΟΛΠ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, σε συνέντευξη Τύπου.
Ακόμη ο κ. Ανωμερίτης είπε οτι καταρτίζεται πενταετές πρόγραμμα για την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, το οποίο σύντομα θα είναι έτοιμο.
Ο επικεφαλής του ΟΛΠ πρόσθεσε ότι ο διάλογος με τους εργαζομένους και με την ΣΕΠ (θυγατρική της Cosco) συνεχίζεται σε καλό κλίμα.
Ειδικά σε ότι αφορά τα προβλήματα με τους εργαζομένους, ο κ. Ανωμερίτης είπε ότι γίνεται διάλογος. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, τόνισε, από το γεγονός ότι δεν ήταν έτoιμη η προβλήτα 1 τη στιγμή που παραχωρήθηκε στην COSCO η προβλήτα 2.
Πρόσθεσε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη η προβλήτα 1, ενώ για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου είπε ότι θα αναβληθεί για έξι μήνες.
Ο κ. Ανωμερίτης είπε ακόμη ότι τα πάντα δεν γίνονται με σεβασμό στο περιβάλλον δηλώνοντας ότι ζήτησε να εξεταστεί πάλι η μελέτη για υπερυψωμένα περιφερειακά τραμ στον Πειραιά.
Ορίστηκε το νέο ΔΣ του ΟΛΠ
Ορίστηκε κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΠ ΑΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με την εξής σύνθεση:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.