Εξιτήριο από το Διαβαλκανικό τη Δευτέρα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη
Εξιτήριο λαμβάνει τη Δευτέρα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο είχε εισαχθεί πριν από οκτώ ημέρες. Ο Π.Ψωμιάδης νοσηλευόταν με πνευμονία, ενώ τα δύο τεστ για τον ιό της νέας γρίπης είχαν βγει αρνητικά.
Εξιτήριο λαμβάνει τη Δευτέρα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, στο οποίο είχε εισαχθεί πριν από οκτώ ημέρες και θα συνεχίσει κατά τις επόμενες ημέρες τη θεραπεία κατ οίκον, ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης αναμένεται να αναχωρήσει από το θεραπευτήριο στις 9 το πρωί.
Ο Π.Ψωμιάδης είχε παρουσιάσει πυρετό και δύσπνοια την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, οι γιατροί του οποίου διέγνωσαν πνευμονία.
Οι γιατροί είχαν κάνει δύο τεστ για τον ιό της νέας γρίπης, τα οποία είχαν βγει αρνητικά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).