
Ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ ΑΕΚ από Ισραηλινό επιχειρηματία
Γνωστός επιχειρηματίας από το Ισραήλ έχει δείξει σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ ΑΕΚ και την κάλυψη των χρεών της διοίκησης του Γιάννη Φιλίππου. Ο επίδοξος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει έρθει σε άμεση επαφή με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο έχει ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί.
89
Γνωστός επιχειρηματίας από το Ισραήλ έχει δείξει σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ ΑΕΚ και την κάλυψη των χρεών της διοίκησης του Γιάννη Φιλίππου.
Ο επίδοξος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει έρθει σε άμεση επαφή με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο έχει ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί και δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει στην «Ένωση», εφόσον λάβει ορισμένες εγγυήσεις. Ακόμα δεν έχει μπει σε επίσημες… διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Φιλίππου, αλλά βλέπει «ζεστά» την αγορά της ομάδας.
Όπως δείχνει ακόμα και διατεθειμένος να καταβάλλει αξιοσημείωτα χρηματικά ποσά ούτως ώστε να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει. Από την άλλη μεριά ο Μπάμπης Καραμανλής δεν είναι ενήμερος επί του θέματος, δηλώνοντας άγνοια…
Ούτως η άλλως όμως ο κ. Καραμανλής έχει τονίσει κατ επανάληψη πως στην ΑΕΚ δεν έχει μόνιμο πόστο, αλλά βασικός σκοπός του είναι την κάνει εκ νέου ελκυστική και προσιτή σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.
Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος η ΑΕΚ φαίνεται να προχωρά για την ώρα με τον Κώστα Φλεβαράκη στο τιμόνι της, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο τη στιγμή που υπάρχουν επαφές με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Αργυρή Πεδουλάκη.
Όπως και να έχει, το πιθανότερο είναι η τύχη του Έλληνα τεχνικού να κριθεί μετά το παιχνίδι απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας, όπου και θα διαθέτει στις τάξεις του τον Πρόδρομο Νικολαΐδη, καθώς οι εξετάσεις του ήταν «καθαρές». Ωστόσο ο έμπειρος φόργουορντ ακολουθεί ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα και δεν συμμετέχει κανονικά και πάλι στις προπονήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Εμπρησμός Marfin: Τι αναφέρει η έκθεση της ΔΕΕ για την ταυτοποίηση των τριών κατηγορούμενων
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε έρχεται «το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού»
- Το συμβόλαιο του Τζόσεφ στον Ολυμπιακό – Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας
- Κατρακυλούν τα ποσοστά αποδοχής των ΗΠΑ παγκοσμίως, αύξηση θετικών γνωμών για την Κίνα – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- «Δεν θα έπρεπε να είναι στο ΠΑΣΟΚ βουλευτές που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ» – Η δήλωση Νικολαΐδη και η διόρθωση
- Δήμος Λευκάδας: Δράση ευαισθητοποίησης σχετικά με την αστεγία
