
Επιβεβαιώνει η κυβέρνηση τη συνάντηση Γ.Παπανδρέου -Λ.Παπαδήμου
Το ραντεβού του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμο, για το οποίο υπήρξε δημοσίευμα του Βήματος της Τρίτης, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για συνάντηση που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα «και θα ξαναγίνει».
30
Το ραντεβού του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμο, για το οποίο υπήρξε δημοσίευμα του Βήματος της Τρίτης, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Γιώργος Πεταλωτής έκανε λόγο για συνάντηση που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα «και θα ξαναγίνει».
Ερωτηθείς γιατί «κρατήθηκε μυστική» η συνάντηση, ο κ. Πεταλωτής απάντησε: «το ότι δεν ανακοινώθηκε, δεν σημαίνει ότι ήταν μυστική».
Διευκρίνισε δε ότι συζητήθηκαν τα θέματα της Ελλάδας, της Ευρώπης και της οικονομικής πολιτικής.
«Ο πρωθυπουργός έχει κάνει δημόσιες συνεχείς παρεμβάσεις πάνω στα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής αυτές τις ημέρες και οι προθέσεις του και οι απόψεις του αποτυπώνονται εκεί» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς εάν ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε στον κ. Παπαδήμο, την «όποια δυσαρέσκεια» υπάρχει στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις του κ. Τρισέ απέναντι στην ελληνική οικονομία.
Ερωτηθείς εάν η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Παπαδήμο -μετά και τις συναντήσεις που είχε ο υποδιοικητής της ΕΚΤ και με άλλους παράγοντες της οικονομίας και τον κ. Προβόπουλο- ήταν αυτή που γεφύρωσε το χάσμα που υπήρχε, ο κ. Πεταλωτής επανέλαβε ότι η συνάντηση αυτή γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα «και δεν έχει σχέση μόνο με τη συγκυρία αυτή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει
- Χαμογέλα και πάλι!: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Απρίλιο
- ΚΚΕ: «Ναι»στην πρόταση για διενέργεια Εξεταστικής Επιτροπής
- Νέες εικόνες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης στο «Νήσος Σάμος» – Γεμάτο σκουπίδια και νερά
- «Θέμα ημερών να ανακοινώσει την επόμενη ομάδα του ο Σαλάχ»
- Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει στον έρωτα, αλλά όχι στη συγκατοίκηση

