Τα ονόματα των προσώπων που θα αντικαταστήσουν τα πέντε μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ που υπέβαλαν παραίτηση γνωστοποίησε το υπουργείο Πολιτισμού στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Πρόκειται για τους Τζ.Καλημέρη, Ηλ.Μοσχονά, Γ.Ζάννο, Στ.Στεφάνου και Γ.Ελενόπουλο.
Τα ονόματα των προσώπων που θα αντικαταστήσουν τα πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ που έχουν υποβάλει την παραίτησή τους γνωστοποίησε σήμερα το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Πρόκειται για τους κυρίους Ιωάννη Καλημέρη, Ηλία Μοσχονά, Γεώργιο-Ανδρέα Ζάννο, Στυλιανό Στεφάνου και Γεώργιο Ελενόπουλο, οι οποίοι θα κληθούν για ακρόαση από το ΕΣΡ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).