Η Λάρισα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών. Ο ΝΟΛ πήρε σπουδαία νίκη με 7-6 επί της ΝΕΠ στην Πάτρα. Πολύτιμο βαθμό και μάλιστα τον πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ποσειδώνας Ιλισίων μετά το 5-5 με τη Χίο.
Η Λάρισα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών. Ο ΝΟΛ πήρε σπουδαία νίκη με 7-6 επί της ΝΕΠ στην Πάτρα, με γκολ που πέτυχε ο Αβραάμ Αληχανίδης στο 2.14 πριν το τέλος.
Πολύτιμο βαθμό και μάλιστα τον πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ποσειδώνας Ιλισίων, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 5-5 στη Χίο. Οι Χιώτες ισοφάρισαν με γκολ του Στέλιου Μιμίδη, 1,5 λεπτό πριν τη λήξη.
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 12-11 επί του Παλαιού Φαλήρου πήρε ο ΝΟ Πατρών.
Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη (8-6 τον ΠΑΟΚ) και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, ενώ και ο Παναθηναϊκός επικράτησε (11-8) των Χανίων.
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου (4ης αγωνιστικής)
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.