
Σημαντικά χαρτοφυλάκια διεκδικεί η Μαρία Δαμανάκη στην Κομισιόν
Ένα από τα χαρτοφυλάκια της Ναυτιλίας, της Παιδείας ή της Απασχόλησης διεκδικεί η νέα Ελληνίδα επίτροπος Μαρία Δαμανάκη, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιλογή που έγινε στο πρόσωπό της. Για μια επιλογή που έχει αναμφίβολα πολλά θετικά έκανε λόγο ο απερχόμενος επίτροπος Σταύρος Δήμας.
38
Ένα από τα χαρτοφυλάκια της Ναυτιλίας, της Παιδείας ή της Απασχόλησης διεκδικεί η νέα Ελληνίδα επίτροπος Μαρία Δαμανάκη, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιλογή που έγινε στο πρόσωπό της. Για μια επιλογή που έχει αναμφίβολα πολλά θετικά έκανε λόγο ο απερχόμενος επίτροπος της Ελλάδας Σταύρος Δήμας.
Η κ. Δαμανάκη εξέφρασε «χαρά και συγκίνηση, αλλά και επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που καλούμαι να αναλάβω», ενώ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «για την εξαιρετική τιμή». Δεσμεύθηκε να δώσει όλες της τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, ενώ δήλωσε πως προσβλέπει και σε στενή συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, «όπως προβλέπει η νέα συνθήκη, αλλά και όπως οφείλω έναντι της προσωπικής κοινοβουλευτικής μου διαδρομής».
«Πιστεύω στην Ευρώπη και εργάζομαι επί πολλά χρόνια για την ευρωπαϊκή προοπτική. Για μια Ενωμένη Ευρώπη δύναμη ειρήνης, ανάπτυξης και ευημερίας για τους πολίτες της» τόνισε η κ. Δαμανάκη.
Από την πλευρά του ο Σταύρος Δήμας τόνισε σχολιάζοντας την επιλογή της κ. Δαμανάκη πως «είναι μια επιλογή, την οποία η ελληνική κυβέρνηση έκανε μετά την επιτυχία της στις εκλογές, η οποία έχει αναμφίβολα πολλά θετικά, δεδομένου ότι η κ. Δαμανάκη είναι πολιτικός με μακρά ιστορία και με πολλή μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία».
«Εύχομαι κάθε επιτυχία στην κ. Δαμανάκη και αναμφίβολα θα εργαστώ και εγώ, εφόσον το θελήσει, για την επιτυχία της, ιδίως στην περίοδο που είναι δύσκολη, της μετάβασης από τη μια Επιτροπή στην άλλη» σημείωσε ακόμη ο κ. Δήμας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
