
Να μην αφεθεί η πράσινη ανάπτυξη στα χέρια της αγοράς ζητά ο Αλέξης Τσίπρας
«Η λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια της αγοράς, τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το Δέλτα του ποταμού Αξιού.
28
Το Δέλτα του ποταμού Αξιού επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με μυδοκαλλιεργητές, με φορείς διαχείρισης προστατευομένων περιοχών της Μακεδονίας και εκπροσώπους της κοινωνίας της Χαλάστρας.
Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του για τη διαχείριση των προστατευομένων περιοχών. Για το Δέλτα του Αξιού είπε ότι είναι ένας βιότοπος σπάνιας περιβαλλοντικής αξίας και πρέπει να προστατευθεί.
«Η λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια της αγοράς. Οι ίδιοι οι πολίτες οφείλουν να ενεργοποιηθούν για να προστατεύσουν το περιβάλλον. Και μέσα από αυτή την οπτική να δημιουργηθούν νέοι όροι ανάπτυξης, φιλικής στο περιβάλλον», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡIΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας
- Τρεις νεκροί από σφοδρή κακοκαιρία στη Χιλή – 500.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα

