«Ήταν η χειρότερη κλήρωση» διαπίστωσε ο Βολτυράκης για τον Πανιώνιο
Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτήρισε ο Μάκης Βολτυράκης την κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκα του πόλο για τον Πανιώνιο, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο) και Βάσας (Ουγγαρία). «Ολες οι ομάδες είναι πολύ καλές και δυνατές, με διακρίσεις, τίτλους και παράδοση. Υπήρχαν ομάδες στα μέτρα μας, που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αλλά σταθήκαμε αρκετά άτυχοι».
102
Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτήρισε ο Μάκης Βολτυράκης την κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκα του πόλο για τον Πανιώνιο, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο) και Βάσας (Ουγγαρία).
«Ολες οι ομάδες είναι πολύ καλές και δυνατές, με διακρίσεις, τίτλους και παράδοση. Υπήρχαν ομάδες στα μέτρα μας, που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αλλά σταθήκαμε αρκετά άτυχοι.
»Από κάθε γκρουπ δυναμικότητας πήραμε από τις πιο δυνατές ομάδες που υπήρχαν» τόνισε ο τεχνικός των κυανέρυθρων, ο οποίος -όπως είναι φυσικό- κρατά χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών:
«Αυτό που θα επιδιώξουμε στον όμιλο είναι να φανούμε αντάξιοι του θεσμού και να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
»Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι στον όμιλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο υψηλό επίπεδο που θα αγωνιστούμε και να αποκτήσουμε εμπειρίες, που θα μας φανούν χρήσιμες, τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια.
»Αλλωστε, όταν αγωνίζεσαι με καλές και ισχυρές ομάδες, γίνεσαι και εσύ καλύτερος και βελτιώνεσαι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442