
Να σταματήσει η αντιπαράθεση των βουλευτών της ΝΔ ζητά ο Π.Ψωμιάδης
Την αντίδραση του Παναγιώτη Ψωμιάδη προκάλεσαν οι αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται μεταξύ στελεχών και βουλευτών της ΝΔ στα τηλεοπτικά παράθυρα για το θέμα των εσωκομματικών εκλογών. Ο υποψήφιος για τη διαδοχή στέλνει επιστολές σε Αντ.Σαμαρά, Ντ.Μπακογιάννη και Δ.Σιούφα ζητώντας να σταματήσουν οι εμφανίσεις αυτές.
53
Δυσαρεστημένος από την εικόνα που δίνουν βουλευτές της ΝΔ στα τηλεοπτικά «παράθυρα», όταν ξιφουλκούν ο ένας εναντίον του άλλου, για το θέμα των εσωκομματικών εκλογών, εμφανίζεται ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να στείλει επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά, τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα και θα ζητήσει να σταματήσουν αυτές οι εμφανίσεις, διότι έτσι στη ΝΔ «τρώνε τη σάρκα τους», όπως τονίζει.
Ο Π.Ψωμιάδης περιόδευσε στο νομό Κιλκίς, όπου συναντήθηκε με στελέχη, μέλη και φίλους της ΝΔ και διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την κούρσα της διαδοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα λιμάνια και τις εξαγωγές σιτηρών
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας

