
Επίθεση αυτοκτονίας σε φυλάκιο ελέγχου της αστυνομίας στην Πεσαβάρ του Πακιστάν
Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 25 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε φυλάκιο ελέγχου της αστυνομίας στα περίχωρα της Πεσαβάρ. Η επίθεση έγινε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο και ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν δύο αστυνομικοί.
91
Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 25 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε φυλάκιο ελέγχου της αστυνομίας στα περίχωρα της Πεσαβάρ.
Η επίθεση έγινε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο και ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν δύο αστυνομικοί, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της Πεσαβάρ Λιακάτ Αλι Χαν.
Ο βομβιστής-καμικάζι «ανατίναξε το αυτοκίνητο του που ήταν γεμάτο με εκρηκτικά, αφότου η αστυνομία προσπάθησε να ερευνήσει το όχημα σε ένα φυλάκιο ελέγχου της αστυνομίας σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι στα περίχωρα της Πεσαβάρ», δήλωσε ο υπεύθυνος της περιοχής της Πεσαβάρ, Σαχιμπζάντα Ανις.
Την Παρασκευή δέκα άτομα σκοτώθηκαν στην πόλη Πεσαβάρ, όταν βομβιστής ανατινάχθηκε στο κτίριο της Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Την ευθύνη της επίθεσης, αλλά και εκείνης της Παρασκευής ανέλαβαν οι Ταλιμπάν.
Τις τελευταίες ημέρες οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην πόλη αυτή του βορειοδυτικού Πακιστάν έχουν αυξηθεί δραματικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διατροφή: Τα πέντε θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε (όσο μεγαλώνουμε)
- Αφρικανική σκόνη, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και… καταιγίδες σήμερα
- Γιατί παραμένει Γολγοθάς η μεταβίβαση ενός ακινήτου
- Παλιές κλήσεις ΚΟΚ: Πώς να λύσετε τον γρίφο – Πότε «σβήνονται»
- Eνεργειακή ακρίβεια και ενεργειακή φτώχεια: Διπλό πρωτάθλημα για την Ελλάδα
- Το χάος του Ντόναλντ Τραμπ: Όταν η εξουσία των ΗΠΑ υπηρετεί τον «σουλτάνο», οι παγκόσμιοι κανόνες καταρρέουν





