
Την κατασκευή νέου φωτοβολταϊκού πάρκου ανέλαβε η Intrakat στον Ν.Αιτωλοακαρνανίας
Η Intrakat ανέλαβε την κατασκευή ενός νέου φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 504 kW στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 1,93 εκατ. ευρώ. Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος Νοεμβρίου και να ολοκληρωθούν εντός τεσσάρων μηνών.
93
Την κατασκευή ενός νέου φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 504kW ανέλαβε η Intrakat στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 1,93 εκατ. ευρώ.
Ο σχεδιασμός, η προμήθεια και η εγκατάσταση του συστήματος θα υλοποιηθούν εξ ολοκλήρου από την Intrakat. Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος Νοεμβρίου και να ολοκληρωθούν εντός τεσσάρων μηνών.
Η Intrakat ειδικεύεται στην ανάληψη έργων (turn key) Φωτοβολταϊκών Πάρκων κατασκευάζοντας μεσαίας και μεγάλης κλίμακας συστήματα απευθείας Σύνδεσης στο Κύριο Δίκτυο Διανομής και Μεταφοράς Ενέργειας, Σταθερά Αυτόνομα Συστήματα και Φορητά Συστήματα Αυτόνομης (AOSS) για βιομηχανικές, αγροτικές και επενδυτικές εφαρμογές.
Από την αρχή του έτους η Intrakat έχει αναλάβει και εκτελεί έργα συνολικής ισχύος 1,3 MW σε όλη την Ελλάδα, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση που διαθέτει στον συγκεκριμένο τομέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διεθνής Αμνηστία: Σχεδόν 500 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και το Χάρκοβο
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
