
Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη η Olympic Air για τον παρατημένο εξοπλισμό στους χώρους της
Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η διοίκηση της Olympic Air, προκειμένου να απελευθερωθούν οι χώροι στην τεχνική βάση της πρώην Ολυμπιακής, που είναι γεμάτοι από εξοπλισμό και ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους που έχει νοικιάσει.
103
Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η διοίκηση της Olympic Air, προκειμένου να απελευθερωθούν οι χώροι στην τεχνική βάση της πρώην Ολυμπιακής, που είναι γεμάτοι από εξοπλισμό και ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα η νέα εταιρεία να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους που έχει νοικιάσει.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της Olympic Air, ύστερα από επανειλημμένα εξώδικα στον εκκαθαριστή να απομακρυνθεί ο μεγάλης αξίας εξοπλισμός, που είχε εγκαταλειφθεί και απαξιώνεται, προσέφυγε στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, ζητώντας τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων και την απελευθέρωση των χώρων της «Olympic Engineering», όπως λέγεται η Τεχνική Βάση, που καταλαμβάνονται από τον παρατημένο εξοπλισμό της παλαιάς εταιρείας.
Η αίτηση θα δικαστεί στις 25 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ

