
Αποχώρησε η Σίμπενικ, ένας αντίπαλος λιγότερος για τη ΝΕΠ
Ενα εμπόδιο λιγότερο θα έχει στον δρόμο της η ΝΕ Πατρών, στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» του LEN Trophy. Η κροατική Σίμπενικ ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τη διοργάνωση και έτσι στον όμιλο της Β προκριματικής φάσης, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα, θα μετάσχουν μόνο τρεις ομάδες.
89
Ενα εμπόδιο λιγότερο θα έχει στον δρόμο της η ΝΕ Πατρών, στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» του LEN Trophy. Η κροατική Σίμπενικ ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τη διοργάνωση, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ετσι, στον όμιλο της Β προκριματικής φάσης, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα, θα μετάσχουν μόνο τρεις ομάδες (ΝΕ Πατρών, Ματαρό, Νις).
Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Σίμπενικ, τα οικονομικά της ομάδας δεν της επιτρέπουν να κάνουν το ταξίδι για την Πάτρα κι έτσι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση. Η LEN έχει ήδη ενημερωθεί για το θέμα και σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι κανονισμοί αναμένεται να τιμωρήσει την κροατική ομάδα με χρηματικό πρόστιμο, αλλά και με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για κάποιο χρονικό διάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Παρέλυσε» το Δημόσιο στην Πορτογαλία – Γιατί απεργούν οι υπάλληλοι;
- Νάουσα: Το «πείραμα» που μπορεί να αλλάξει τα πάντα – Ο Δήμαρχος μιλάει στο in
- ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Είχε χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης
- Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα
- Ηνωμένα Έθνη: 47 γυναίκες και κορίτσια σκοτώνονταν καθημερινά στον πόλεμο στην Γάζα
- Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμα Γιαννακόπουλο και Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό




