Συνάντηση Βαρθολομαίου με Ομπάμα, Μπάιντεν και Χ.Κλίντον την ερχόμενη εβδομάδα
Σειρά επαφών με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπ.Ομπάμα, τον αντιπρόεδρο Τζ.Μπάιντεν, την υπουργό Εξωτερικών Χ.Κλίντον θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ. Τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε με τον Μπιλ Κλίντον.
Σειρά επαφών με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ. Τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με τον οποίο συζήτησε θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τον διαθρησκειακό διάλογο.
Το Σάββατο ο κ. Βαρθολομαίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου θα επισκεφθεί το Museum of Biblical Art και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Λίνκολν Σέντερ για να παρακολουθήσει ειδική συναυλία για την ειρήνη, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10χρονα του Δημητρίου στον αρχιεπισκοπικό θρόνο της Αμερικής.
Την Κυριακή θα τελέσει Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν και μετά το γεύμα θα αναχωρήσει για την Ουάσιγκτον.
Σε όλες τις συναντήσεις, εκτός από τα μέλη της συνοδείας του, παρίσταται και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής