
Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ
Την αρνητική απόφαση στην ένσταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα, ήταν η κίνηση της «Ένωσης» μετά την αναμέτρηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα, με την οποία εξέφραζε τη διαμαρτυρία της για τα διαιτητικά λάθη και συγκεκριμένα για το -σύμφωνα με τον ισχυρισμό των ανθρώπων της ΑΕΚ- εκπρόθεσμο φάουλ που είχε σφυρίξει ο Σπύρος Γκόντας.
102
Την αρνητική απόφαση στην ένσταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.
Συγκεκριμένα, ήταν η κίνηση της «Ένωσης» μετά την αναμέτρηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα, με την οποία εξέφραζε τη διαμαρτυρία της για τα διαιτητικά λάθη και συγκεκριμένα για το -σύμφωνα με τον ισχυρισμό των ανθρώπων της ΑΕΚ- εκπρόθεσμο φάουλ που είχε σφυρίξει ο Σπύρος Γκόντας.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Απορρίπτεται η ένσταση της ΑΕΚ ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ, που διεξήχθη στις 24-10-2009, ως απαράδεκτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Βίλια Αττικής – Που ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Κικίλιας για Ραφήνα: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια – Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού
