
Εφαρμογή για το iPhone και το iPod λανσάρει η NASA
Εφαρμογή για το iPhone και το iPod που προσφέρει «πληροφορίες, βίντεο, εικόνες και ενημερώσεις για τις αποστολές της NASA» δημιουργήθηκε από τη NASA και είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα από το Apple Apps Store.
36
Εφαρμογή για το iPhone που προσφέρει «πληροφορίες, βίντεο, εικόνες και ενημερώσεις για τις αποστολές της NASA» δημιουργήθηκε από τη NASA και είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα από το Apple Apps Store.
«Η εφαρμογή της NASA προσφέρει ένα γρήγορο και ενδιαφέροντα τρόπο για να έχει το κοινό την εμπειρία της διαστημικής εξερεύνησης» δήλωσε στο AFP ο Γκάρι Μάρτιν, διευθυντής Επικοινωνίας στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA, όπου αναπτύχθηκε το πρόγραμμα.
Οι χρήστες θα μπορούν μεταξύ άλλων να παρακολουθήσουν την κίνηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και άλλων αποστολών σε γήινη τροχιά και να έχουν πρόσβαση στα χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης για τις εκτοξεύσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη (pics)
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Η Μαρία Ναυπλιώτου «ταξιδεύει» στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια
- Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα εξοπλιστικά που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ εν μέσω προεκλογικού κλίματος
- Πολιτική Προστασία: Συναγερμός για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε κατάσταση Red Code




