
Συνάντηση με τον Λεωνίδα Κύρκο είχε ο υπουργός Εσωτερικών
Συνάντηση με τον Λεωνίδα Κύρκο είχε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με παράγοντες της πολιτικής ζωής της χώρας με τους οποίους συζητεί τις προτάσεις της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του κράτους, τη διαφάνεια, τον νέο εκλογικό νόμο και τη διοικητική αναδιάρθρωση.
28
Συνάντηση με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Λεωνίδα Κύρκο, είχε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με παράγοντες της πολιτικής ζωής της χώρας με τους οποίους συζητεί τις προτάσεις της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του κράτους, τη διαφάνεια στο πολιτικό χρήμα, τον νέο εκλογικό νόμο και τη διοικητική αναδιάρθρωση.
Ήδη ο κ. Ραγκούσης έχει συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και πρόκειται να έχει αντίστοιχες συζητήσεις με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο και τον πρώην υπουργό Αναστάσιο Πεπονή, ο οποίος υπήρξε εμπνευστής του ΑΣΕΠ.
Ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε ουσιαστική και χρήσιμη τη συνάντηση με τον κ. Κύρκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Gen Z: Το νέο χόμπι που θα σας αφήσει άφωνους – «Είναι μια στιγμή ηρεμίας»
- ΣΥΡΙΖΑ: 50 χρόνια από τον θάνατο του Αλέκου Παναγούλη, τιμούμε τη μνήμη και εμπνεόμαστε από τη στάση του
- Βεζένκοφ: «Τιμή μας όταν έρχονται θρύλοι του αθλητισμού»
- Καιρός: Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια
- Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το μυστήριο άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι δικό του
- ΟΠΕΚ: Η διάβρωση και ο κατακερματισμός του άλλοτε ισχυρού πετρελαϊκού καρτέλ


