Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου σε φιλικό στο ΟΑΚΑ
Mε δυσκολία πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός επί του Περιστερίου στο τελευταίο του φιλικό πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του, την Πέμπτη με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» προβληματίστηκε αλλά τελικώς νίκησε το Περιστέρι με 69-65 το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.
Mε δυσκολία πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός επί του Περιστερίου στο τελευταίο του φιλικό πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του, την Πέμπτη με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» προβληματίστηκε αλλά τελικώς νίκησε το Περιστέρι με 69-65 το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.
Στο κλειστό γυμναστήριο βρέθηκαν και οι δύο ισχυροί άντρες του Παναθηναϊκού, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ για μία ακόμη φορά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στερήθηκε των υπηρεσιών των τραυματιών, Τσαρτσαρή, Μπατίστ, Γιασικεβίτσιους, αλλά και Μπόγρη.
Ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από ένα διάστρεμμα και δεν χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά, η οποία ήταν στο έξι πόντους μετά το πρώτο εικοσάλεπτο (39-33). Στην τρίτη περίοδο, το Περιστέρι βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο και κατάφερε να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους «πράσινους», καθώς προσπέρασε με 55-50.
Ο Παναθηναϊκός, όμως, βελτίωσε την εικόνα του στην τελευταία περίοδο και έφτασε στη νίκη με 69-65, χάρη κυρίως στην καλή εμφάνιση των Νίκολας και Διαμαντίδη. Από το Περιστέρι ξεχώρισαν οι Αρνολντ και Ντάνιελς με 15 και 13 πόντους, αντίστοιχα.Τα δεκάλεπτα: 18-16, 39-33, 50-55, 69-65
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών