Casey Stoner: Είμαι πλέον απολύτως υγιής
Ο Αυστραλός εξηγεί γιατί το πρόβλημα υγείας του ίσως και να κόστισε τους τίτλους από τη Ducati, αλλά -υγιής- πλέον φιλοδοξεί να κερδίσει τους τρεις τελευταίους φετινούς αγώνες του MotoGP!
Η διακοπή δύο μηνών από τους αγώνες του MotoGP, φέτος το καλοκαίρι, δεν ήταν μόνο απαραίτητη αλλά και αποδοτική για τον Casey Stoner, καθώς ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati λέει ότι ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματα εξάντλησης των πρώτων αγώνων και φιλοδοξεί να κερδίσει και φέτος στο Φίλιπ Αϊλαντ της πατρίδας του.
Ο Casey επέστρεψε στις 4/10 στον αγώνα του Εστορίλ, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και διαπίστωσε όχι μόνο ότι είναι ακόμα ανταγωνιστικός, αλλά και ότι το πρόβλημα εξάντλησης ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ενόψει του MotoGP Αυστραλίας (18/10), λέει ότι αισθάνεται ακόμα καλύτερα.
Είχαμε πάρα πολύ καιρό να πετύχουμε κορυφαίο χρόνο στον τελευταίο γύρο ενός αγώνα και ήταν σπουδαίο συναίσθημα είπε ο Αυστραλός για την επιστροφή του στο Εστορίλ. Είναι πάρα πολύ καλό να λύνεις ένα πρόβλημα σας αυτό που με ταλαιπώρησε τόσο καιρό και να ανακτάς τον ενθουσιασμό σου για τους αγώνες.
Έκανα λίγη εξάσκηση πριν το Εστορίλ με τη μοτοσικλέτα και εκεί διαπιστώσαμε ότι είχα τα ίδια προβλήματα. Επανέλαβα την ίδια εξάσκηση μετά τον αγώνα του Εστορίλ και αισθάνθηκα 100% καλά, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Συνεπώς, αισθάνομαι ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την Πορτογαλία και ελπίζω ότι θα είμαι ακόμα πιο καλά πριν τη Βαλένθια. Κάθε αγώνας θα με κάνει όλο και καλύτερο, ώσπου να μην έχουμε πλέον κανένα θέμα. Μόλις διαπιστώσουμε ποιο ήταν το πρόβλημα, δεν θα μας συμβεί ξανά κάτι εξίσου παράξενο. Κι αν εμφανιστεί, θα το αντιμετωπίσουμε άμεσα.
Σχετικά με το MotoGP του Φίλιπ Αϊλαντ, είπε: Γνωρίζουμε ότι η μοτοσικλέτα μας αποδίδει πολύ καλύτερα εδώ, σε σχέση με την Πορτογαλία – αλλά ακόμα και εκεί ήταν φανταστική. Ελπίζουμε ότι θα βρισκόμαστε σε κορυφαίες θέσεις.
Στους πέντε αγώνες που πάσχιζα, η μοτοσικλέτα δούλευε τόσο καλά! Ήταν σε αληθινά καλό επίπεδο και ήμουν εγώ εκείνος που απογοήτευα τους πάντες. Είναι πολύ καλό που επιστρέψαμε με τη δυνατότητα να κερδίσουμε τους τρεις εναπομείναντες αγώνες.
auto.in.gr
- Καβάλα: Έληξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για διαρροή μόλυβδου από φορτηγό στην Εγνατία
- Δυσαρέσκεια στη Βαλένθια με Μαρτίνεθ: Γιατί ξέσπασε ο γενικός διευθυντής των «νυχτερίδων»
- Πόσα έσοδα από κρυπτονομίσματα είχε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2025;
- Φτιάχνοντας κράτος ξανά
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442